Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Demonstráció

2010.02.11. 14:17 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Sziasztok,
2008 július 14-én az Amnesty International aggodalmát fejezte ki a Japán miniszterelnöknek 2 Greenpeace aktivista elfogásával kapcsolatban (www.amnesty.org/en/for-media/press-releases/japan-environmental-activists-must-be-treated-accordance-international-l).
Junichi Sato-t és Toru Suzukit 2008 június 20-án tartóztatták le. Vádemelés és tárgyalás nélküli fogva tartásukat 10 nappal meghosszabbították. Az Amnesty International is támogatja a 2 aktivista méltányos tárgyalását. A tárgyalásuk várhatóan február 15-én kezdődik.
A méltányos tárgyalás érdekében a Greenpeace egy egynapos demonstrációt tervez a péntekre (febr.12.), amit délelőtt 10-kor egy sajtótájékoztató nyit meg. Sokat jelentene a Greenpeace számára, ha az AI Magyarország is csatlakozna, hacsak rövid időre is. A kampánykoordinátorunk délelőtt 10-től le sz ott a demonstráción maximum 1 órán át.

MI: méltányos tárgyalást követelő demonstráció
HOL: Japán Nagykövetség Budapest, XII. kerület, Zalai út 7. (maps.google.com/maps).
MIT HOZZ: magadat. Az AI Magyarország kampányosa a helyszínen osztogat majd Amensty-s esőkabátokat.

Mindenképpen jelezd légyszi részvételi szándékod az aktivizmus@amnesty.hu e-mail címre!
Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr631749357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása