Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Demonstráció október 20-án

2009.10.16. 16:25 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Ezt az eseményt hivatalosan nem az Amnesty International Magyarország szervezi

Kedves Aktivisták!

Egyik aktivistánk, Lakatos Kálmán évek óta nem látta lányát és fiát, mivel élettársa kanadai tartózkodásuk alatt hamis vádakkal elérte, hogy börtönbe zárják, távolságtartási határozatot hozzanak ellene, és 2010-ig kitiltsák a tengerentúli országból. 2005-ben a férfi a magyar rendőrségtől kért segítséget; a hatóság meg is állapította a csalást, de az apa azóta sem látta a gyermekeit, ezért nyilvános akcióval akarja felhívni a figyelmet a problémára. Az édesapa a hatóságok vizsgálata szerint ártatlan.

Demonstrációját október 20-án, kedden délután 1 órakor tervezi. Helyszín: Igazságügyi Minisztérium, Budapest, Kossuth Lajos tér 4. (a szemben elhelyezkedő téren, a szobornál).

GYERTEK EL minél többen, és segítsünk neki abban, hogy tisztázhassa a nevét, és visszatérhessen a gyermekeihez!

http://www.hirszerzo.hu/cikk.elkeseredve_gyermekeiert_demonstral_egy_ferfi_az_orfk_elott.89072.html

http://index.hu/belfold/hirek/2009/07/15/lakatos_kalman_kukahoz_lancolva_tiltakozott_kanada_ellen/

Ezt az eseményt hivatalosan nem az Amnesty International Magyarország szervezi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr21454376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása