Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Fenntarthatósági Nap

2009.09.30. 16:05 | zsofi85 | Szólj hozzá!

2009. szeptember 25-én, pénteken került megrendezésre a Fenntarthatósági Nap, melyre az Amnesty is hivatalos volt. Az egész napos rendezvényen sikerült új aktivistákat, tagokat toboroznunk, és az érdeklődőkkel megismertetnünk az Amnesty munkáját.

Az alábbi linken megnézhetitek, hogy miről is szólt ez pontosan: http://www.fenntarthatonap.info/

A "Társadalom" szekcióban Jeney Orsolya, az új kampánykoordinátorunk bemutatta röviden az AI tevékenységét. A rendezvényen készült néhány képet itt megtekinthetitek: http://picasaweb.google.com/t.zsofia00/FenntarthatosagiNap?feat=directlink

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr971418288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása