Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Írd alá a petíciót az Antidsizkriminációs irányelvért!/Sign the Petition for Antidiscrimination Directive!

2010.04.28. 11:57 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Kedves tagok, aktivisták, támogatók, érdeklődők!


 
Az Amnesty International a ma indítja az EU Antidiszkriminációs Irányelvével kapcsolatos kampányát. A kampány a német kormányzatot célozza, ami jelenleg gátolja az irányelv elfogadását, miközben a Foglalkoztatási és Szociális Ügyek Tanácsának 2010. június 7-i ülése rohamosan közeledik. Az Amnesty International Magyarország 17 országgal közösen kampányolunk. Az ehhez kapcsolódó mai sajntónyilatkozatot itt találjétok: http://web.amnesty.hu/lmbt/az-europai-unio-tanacsa-fogadja-el-az-uj-antidiszkriminacios-iranyelvet

Az online petíciót magyar nyelven itt írhatod alá:

http://www.amnesty-actie.nl/eupetition/?locale=hu_HU .


Az akció május 28-ig tart. Kérlek segíts te is minél több aláírást gyűjteni. Számítunk Rád!

Üdvözlettel,
Jeney Orsi
kampánykoordinátor

 

 

Dear members, activists, supporters!



Amnesty International is today launching a campaign on the EU’s Anti-Discrimination Directive. The campaign will target the German government, which is currently blocking the adoption of the directive, ahead of the next Employment and Social Affairs Council (EPSCO) on 7 June 2010. AI Hungary is campaignin with 17 other states on this issue. Please find the press release in English here: http://www.amnesty-eu.org/.

You can sign the petition (and play the game :) at:


http://www.amnesty-actie.nl/eupetition/

As you can see, there is a flag for each country participating: by clicking on each flag and signing the petition there it will be easier afterwards for us to measure Hungary\\\'s impact on this campaign. Therefore we would like to ask you if possible, to read the text of the petition under in Egnlish, but before signing please click on the Hungarian flag and sign it from there.

The petition is active from today until 28 May. Please spread it around! We are counting on You!

We want to thank you for all your work to make this happen!

Best regards,
Orsolya Jeney
campaign coordinator
AI Hungary

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr881958772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása