Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

16 akciónap a Nők Elleni Erőszak Megszüntetésére

2009.10.14. 11:47 | zsofi85 | Szólj hozzá!

November 25-én indul a 16 akciónap a nők elleni erőszak megszüntetésére, mely a december 10-i Emberi Jogok Világnapjával zárul.

Szeretnénk minél több aktivistát bevonni a programok szervezésébe. Fontosnak tartjuk, hogy Ti is részesei lehessetek annak az eseménysorozatnak, amellyel igyekszünk felhívni a társadalom figyelmér arra, hogy a nők számtalan élethelyzetben kerülnek szembe erőszakkal, melyek mellett nem szabad szavak és tettek nélkül elmennünk.

Kérünk Titeket, segítsetek nekünk ötletelésben, szervezésben toborzásban.

Írj e-mailt a gere.zsofia@amnesty.hu címre, ha szeretnél ebben részt venni, illetve ha bármilyen ötleted, tipped van.

Gyere el október 19-én, hétfőn a Merlin Színházba a 18 órakor kezdődő megbeszélésre, melyet a NANE és a MONA szervezetekkel közösen tartunk. Cím: 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4. (Deák tértől 2 percre).

Az alábbi honlapokon pedig még több információt megtaláltok a kampányról:

http://16akcionap.org/

http://www.cwgl.rutgers.edu/16days/home.html

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr301449389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása