Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Kínzás áldozatainak világnapja (június 26. péntek)

2009.06.16. 01:34 | dorisz1987 | Szólj hozzá!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan érdeklődtök a Szigeten való megjelenés iránt. Külön köszönöm azokat a motivációs leveleket, amelyekben kifejtettétek, hogy mennyire fontos a számotokra az emberi jogokért való cselekvés.

Remélem, hogy a következő alkalmat is legalább ennyire vonzónak fogjátok találni. 2009. Június 26. a Kínzás Áldozatainak Megsegítésének a napja. Ezen a napon közös akciót szervezünk a Cordelia Alapítvánnyal. Este filmvetítés lesz a DocoArtban (Ráday utca, az Erkel utca felől), ezt megelőzőleg (14.00-tól) pedig a mi gyűjtenénk aláírást a Ráday utcán az ENSZ Kínzás Elleni Egyezmény Fakultatív Jegyzőkönyvének hazai ratifikáláséért kezdeményezett petícióhoz.

Az akció előtt találkozó az irodában 12.00-kor, hogy tudjunk egy megbeszélést tartani a témával kapcsolatban.
Ha van ötletetek egy esetleges utcai akcióra is, akkor gyertek el minél többen csütörtökön az aktivista találkozóra (csütörtök, Szimpla Kert 19.00).
Csatolom a hivatalos flyert. Rakjátok ki a blogotokra, küldjétek el ismerőseiteknek e-mailben, lényeg, hogy terjesszétek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr921187951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása