Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Világ Körüli Menet a Békéért

2009.02.27. 18:05 | dorisz1987 | Szólj hozzá!

A 2009-es évben több rendezvény fogja megelőzni a Világ Körüli Menet a Békéért kezdeményezést. Az első alkalom, amire felkérünk Titeket is, az Erőszakmentesség jel lesz, 2009. március 22-én Budapesten. Jelenleg ezt az egy konkrét dátumot tudom mondani Nektek, de 21-én és 22-én az ország több városában is ugyanilyen Erőszakmentes jelek fognak megjelenni, hála a kezdeményező kedvűeknek.

Az Amnesty International nemzetközileg támogatja Menetet és a hozzá kapcsolódó események többségét, ezért Amnesty aktivistaként érezzétek magatokénak és képviseljétek minket, ha lakhelyeteken értesültök hasonló eseményekről.

Ha többet szeretnél megtudni a dologról, vagy akár a szervezésből is szeretnéd kivenni a részed, akkor írj a takacs.dora@amnesty.hu e-mail címre.

Addig is egy kedvcsináló videó: 

Címkék: világ béke menet

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr79970291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása