Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Kezdjük el!!!

2009.02.27. 16:57 | dorisz1987 | Szólj hozzá!

Kedves Aktivisták és Érdeklődők!

Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát már több, mint 60 éve kiadta az ENSZ. Ez az az alapokmány, amelyben megtalálható összegyűjtve az összes olyan jog, amely bőrszíntől, nemtől, nemzetiségtől, vallástól vagy akár gazdasági helyzetre való tekintet nélkül minden embert megillet.

Elszomorító tény, hogy 60 évvel később is azzal kell szembesülnünk, hogy a világ különböző pontjain ezeket a jogokat áthágják és semmibe veszik.

Az Amnesty International (AI) olyan nemzetközi szervezet, amely az emberi jogok elismertetéséért küzd és olyan világot szeretne, ahol minden egyes emberre vonatkoznak az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában leírt jogok és a nemzetközi emberi jogi megállapodások.

Mivel az AI egy mozgalom, amely olyan emberekből áll, akik nem tudnak egyet érteni az emberi jogok semmibe vételével és az igazság nevében elkövetett jogsértésekkel, folyamatosan szüksége van kreatív ötletekre, véleményekre és olyanokra, akik tevékenyen ki akarják venni a részüket a változásért folytatott munkából. 

Szeretnénk ha Magyarországon is sikerülne a felébreszteni az emberekben azt a tudatosságot, hogy mindannyian képesek vagyunk arra, hogy valami jót tegyünk és ezzel megváltoztathatjuk mások életét.

Ha hiszel az emberi jogokban és te is szeretnél tenni a célért, nézz vissza erre az oldalra és értesülj az éppen aktuális eseményekről, ahol mindannyiótokra szükségünk van, hiszen minél többen vagyunk, annál nagyobb eredményeket tudunk elérni!

 

Címkék: nyitány

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr2970157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása