Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Beszámoló Ketrin levélíró estéjéről

2010.01.13. 15:28 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Január 12-én levélíró és ajándékkészítő estet tartottunk Balogh Ketrin támogatására, melyet a romákat ért erőszakos támadások áldozataiért szervezett nemzetközi szolidaritási akció keretében rendeztünk meg. Ketrin édesanyja a történtek következtében, 2009. augusztusában halt meg.

Ketrin eddig 30-40 szolidaritási üzenetet kapott, aminek nagyon örült. Ezek főleg Németországból, Ausztriából, Hollandiából, Nagy Britanniából és az Egyesült Államokból érkeztek. Készítettünk neki képeslapokat, írtunk neki verset és hajtogattunk origamit. Az apró ajándékokat, üzeneteket az AIM igazgatója, Álmosd Róbert fogja személyes elvinni Ketrin ügyvédjéhez.

Érdekel, hogy miket csináltunk?picasaweb.google.hu/amnesty.hu/KetrinSzolidaritasiAkcio2010Januar12#

Lemaradtál róla pedig szívesen jöttél volna? Semmi gond, bepótolhatod!

Gyere az Amnesty Irodába legkésőbb január 19-ig és írj Ketrinnek szolidaritási üzenetet! Várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr71669563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása