Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Heti beszámoló

2009.10.22. 14:51 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Ahogyan múlt héten is, most is beszámolunk arról, hogy mi minden történt az Amnesty irodájában az elmúlt pár napban.

A hétfői találkozónk a NANE-val a 16 Akciónap kampány keretében nagyon hatékony volt, rengeteg új ötletünk született, és számos ügyben sikerült előrelépnünk. A korábban már említett 16 darab képeslapunkon már csak az utolsó simítások vannak hátra. Ezúton szeretnénk megköszönni a sok ötletet és lehetőséget azon aktivistáinknak, akik nagyon lelkesek és segítőkészek voltak. Azonban továbbra is várjuk a további tippeket, hogyan legyen még érdekesebb ez a 16 Akciónap, és hogyan lehetne még több látogatót a programjainkra vonzani. Lesznek előadások és beszélgetések több témában, tervezzünk színházi előadást, interaktív kiállítást, vetítéseket.

Ha bármelyikhez van ötleted, vagy csak eljönnél, mert érdekelne, esetleg csupán hozzáfűznél valamit a témához, mindenképpen írd meg nekünk e-mailben, mert kíváncsiak vagyunk minden aktivistánk véleményére.

Az elérhetőség továbbra is: gere.zsofia@amnesty.hu

Legyetek Ti is részesei a 16 Akciónapnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr571467778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása