Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Aktivistákat keresünk

2009.11.19. 15:49 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Kedves Aktivisták, Érdeklődők!

Már bizonyára mindannyian tudjátok, hogy november 25-én indul a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Megszüntetéséért, melyet egy villámakcióval kezdünk. A mindössze néhány percig tartó akciónak a lényege látványos elemekkel felhívni a figyelmet arra, hogy az erőszak zárt ajtók mögött zajlik, és a hétköznapi ember is képes ez ellen tenni. Az esemény tehát november 25-én a délutáni órákban kerül megrendezésre. A helyszín még kérdéses, ezért kérünk Titeket, amennyiben szeretnétek részt venni a villámakcióban, írjatok e-mailt a gere.zsofia@amnesty.hu címre, és mindent részletesen meg fogunk beszélni. 

Jövő héten lesz még egy fontos program, november 28-án a felvonulás. Az esemény délután 3 órakor kezdődik a Merlin Színházban (V. kerület, Gerlóczy u. 4.), amikor is különböző szervezetek rövid beszédeket tartanak, ezek után pedig megindul a felvonulás a színház elől, terveink szerint a Liszt Ferenc térig.

Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek és részvételetekkel támogatnátok a 16 Akciónapot. Számítunk minden aktivista és érdeklődő jelenlétére. Találkozzunk november 25-én és 28-án!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr961537058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása