Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Heti beszámoló

2009.10.16. 11:44 | zsofi85 | Szólj hozzá!

Már Ti is értesülhettetek arról, hogy a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Megszüntetésére a soron következő nagy jelentőségű kampányunk. Az Amnesty lázasan készül erre az eseménysorozatra, folyamatosan ötletelünk karöltve a NANE és MONA munkatársaival.

Jelenleg azt tervezzük, hogy november 25-től 16 napig, minden egyes napra közzéteszünk a blogon, honlapon egy-egy képeslapot megdöbbentő esetekről, történetekről, illetve arról, hogy miért tűrik a nők az erőszakot. 

Szeretnénk, ha véleményeteket, ötleteiteket Ti is jeleznétek nekünk, így hatékonyabb és összehangoltabb lehetne a munkánk Veletek, az Aktivistákkal. Írjatok e-mailt, kommenteket, és ami még fontosabb, ha tudtok, gyertek el hétfőn, október 19-én este 6 órára a Merlinbe, ahol megbeszélést, ötletelést tartunk majd.

Az elérhetőséget már ismeritek: gere.zsofia@amnesty.hu.

Gyertek, és szervezzük meg együtt a 16 Akciónapot!

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr741453895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása