Amnesty Aktivizmus

Szeretnénk, ha az Amnesty International aktivistái tudnának egy helyet maguknak az Interneten, ahol értesülhetnek a legfrissebb eseményekről, kampányokról és Sürgős Akciókról. Ezért jött létre ez a blog.

Utolsó kommentek

Videó

Támogasd a Vilniusi Meleg Büszkeség Felvonulást!/Support The Baltic Pride March in Vilnius

2010.04.28. 11:01 | zsofi85 | Szólj hozzá!


Kedves AI aktivisták, önkéntesek, támogatók!

TÁMOGASD A VILNIUSI MELEG BÜSZKESÉG FELVONULÁST!
NÉHÁNY NAP VAN CSAK HÁTRA A PETÍCIÓ ALÁÍRÁSÁIG!


Két héttel ezelőtt értesítettünk már Titeket a közelgő Meleg Büszkeség felvonulás május 8-i megrendezéséről, melyre Vilniusban kerül majd sor. Szeretnénk megköszönni azoknak a segítségét és támogatását, akik már aláírták a vilniusi hatóságoknak szóló online petíciónkat és bátorítanánk mindazokat, akik ezt még nem tették meg, hogy keressétek fel a honlapunkat és írjátok alá az online petíciót!

Kérünk továbbá mindenkit, aki már aláírta az online petíciót, hogy küldjétek tovább ezt a levelet ismerőseiteknek, barátaitoknak, hogy ők is írják alá a petíciót!

Leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek azért küzdenek Litvániában, hogy megtarthassák a Baltic Pride Felvonulást Vilniusban május 8-án, szombaton. A biztonságban és sikeresen megtartott Pride Felvonulás nagy jelentőséggel bírna a Balti államokban, ahol a LMBT közösség tagjai elleni megkülönböztetés még mindig általánosan elterjedt
probléma.http://www.amnesty.dk/balticpride


------------------------------
----------------------------
Dear AI activists, volunteers, supporters,

SUPPORT THE BALTIC PRIDE MARCH IN VILNIUS!
ONLY A COUPLE OF DAYS LEFT UNTIL THE SIGNING OF THE ONLINE PETITION!


We informed you two weeks ago about the organisation of the upcoming Baltic Pride march on 8th of May in Vilnius. We would like to thank for those, who supported our campaign so far by signing the online petition and we would like to encourage those who haven\'t signed it yet to go to our webpage and sign the online petition!

We would like to ask all of you who signed the petition to forward this letter to your contacts and friends and ask them too to sign the petition!

Lesbians, gay men, bisexual and transgender people in Lithuania are fighting to hold the 2010 Baltic Pride March in Vilnius on Saturday 8 May. A safe and successful Pride March will be an important statement in the Baltic States, where discrimination against LGBT people is still a widespread problem.

http://www.amnesty.dk/balticpride

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amnestyaktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr541958599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása